Incepand cu anul 1989, Aritronix a proiectat si a fabricat tehnologii de securitate avansate si produse electronice pentru industria motocicletelor.


Toate produsele sunt fabricate si certificate conform Standardelor Generale de Inginerie ale Producatorilor de Echipament Original.
Resursele proprii de design si fabricatie sunt certificate ISO9001; chiar inginerii conduc motociclete si realizeaza produse care sa satisfaca nevoile motociclistilor de astazi.

S-au introdus o serie de tehnologii inovatoare, unice în industria motocicletelor:


- sunt primii care au utilizat încapsularea Loctite si metode pentru a imbunatati puterea electrica si a furniza izolatie rezistenta la apa dispozitivelor electrice, astfel creând sisteme de securitate mai puternice.


- au creat primul sistem de securitate pentru motociclete care sa integreze accelerometrul de la Analog Devices ADXL202, un impact digital stabilit exact pe ax dublu si un mecanism care sa simta înclinatia.- sunt primii care au proiectat un sistem de transmitere a datelor FM – bidirectional si metode de comunicare care sa faca legatura dintre motocicleta si motociclist.


- dezvoltarea si introducerea kitului de conectori plug-in OEM din fabricatie, proiectati pentru o conexiune directa între alarma si motocicleta, similara cu cea a unei optiuni din fabrica.