Scorpio ofera cele mai noi sisteme de securitate pentru motociclete. Includ un sistem de diagnostic propriu care va corecta orice defect sau eroare.

Sunt folosite cele mai bune componente realizate de marci precum Analog Devices, Intel, Texas Instrument si National Semi Conductors. Centrul sistemului include un microprocesor Motorola de 16 biti de mare viteza cu trasaturi avansate de programare. Cu toate acestea, SR-i600 este usor de instalat si este livrat împreuna cu un kit complet de instalare.

Nu trebuie sa fiti un mecanic foarte priceput sau un geniu în electronica pentru a avea motocicleta proprie protejata.

De fapt, fara a avea orice fel de experienta anterioara, veti descoperi ca instalarea este usor de realizat. Pentru a va convinge, va prezentam un numar de întrebari si preocupari cu privire la instalare, puse în mod obisnuit.Este acest sistem compatibil cu motocicleta mea?
R: Sistemul Scorpio este compatibil cu orice motocicleta care încorporeaza o baterie de 12 volti.

Se va potrivi pe motocicleta mea?
R: Linia de produse Scorpio este proiectata exclusiv pentru motociclete. Simplul fapt ca motocicletele nu dispun de prea mult spatiu a determinat proiectarea unui sistem ultra compact ce poate fi montat în orice maniera pe orice motocicleta.

Componentele pot fi ascunse?
R: Marimea ultra compacta a componentelor împreuna cu flexibilitatea unghiurilor de montare le fac foarte usor de ascuns.

Daca un kit de conectori nu este disponibil pentru motocicleta mea mai pot instala sistemul?
R: Kitul de conectori optional din fabricatie nu este necesar pentru instalarea sistemului. Toate sistemele includ un kit de conectori universali plug-in care se va potrivi oricarei motociclete.

Câte fire sunt conectate la firele de la motocicleta? Cum le gasesc? Este necesar un voltmetru?
R: Numai trei fire trebuie sa fie conectate la instalatia motocicletei: unul pentru polul pozitiv, unul pentru polul negativ al bateriei si unul pentru firul de la stop. SR-i600 include instructiuni detaliate care descriu codul culorii pentru fiecare fir specific motocicletei dumneavoastra. Nu sunt necesare unelte de testare.

Sunt necesare unelte speciale? Trebuie sa stiu cum sa sudez sau sa îndoi firele? Ce se întâmpla daca fac o greseala si conectez firele gresite?
R: SR-i600 include conexiuni plug and play, deci nu este necesara lipirea sau îndoirea firelor. Pentru a evita orice greseala, fiecare componenta are un conector desemnat care i se potriveste. Este imposibil sa se greseasca. Instalarea nu necesita folosirea unor unelte speciale, nici macar a ciocanului de lipit sau a clestelui pentru fire.

Trebuie sa gauresc motocicleta? Pot provoca pagube? Sistemul va afecta partea electronica sau garantia motocicletei?
R: SR-i600 incude un modul unic de montare - VELCRO. Nu sunt necesare gaurile, folosirea suruburilor sau modificarea unor parti din motocicleta.

Instructiunile vor fi suficient de clare? Ce se întâmpla daca am o întrebare? Când este disponibil suportul tehnic?
R: Instructiunile sunt usor de folosit, pas cu pas si sunt incluse în fiecare sistem; de asemenea, le puteti gasi la pagina Downloads.
Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0723.16.14.12.