ALARMA MOTO SRi-600


Tehnologia bidirectionala FM 2-way
O telecomanda si un pager în acelasi timp!

Folosind tehnologia FM de inalta frecventa, emitatorul SR-i600 este capabil sa primeasca si sa trimita comenzi de la o distanta de pana la 800 de metri fata de motocicleta. El incorporeaza o alerta fonica si vibratii la alegere si un ecran LCD luminos care afiseaza mecanismul de declansare al alarmei si confirma modurile sistemului cu ajutorul imaginilor usor de înteles si al mesajelor text. Aceasta tehnologie FM unica furnizeaza acoperire si performante uimitoare, în special în acele zone dificile, cum ar fi mall-urile sau parcarile subterane.


Mecanism de sensibilitate superioara
ADXL202 de la Analog Devices ofera siguranta de neegalat

Pentru mecanismul de simt, SR-i600/SR-i300 folosesc un accelerometru încorporat, ADXL202. Derivat din industria airbagurilor, acest microprocesor pe ax dublu masoara atât acceleratia dinamica (de exemplu, vibratiile), cât si acceleratia statica (de exemplu, gravitatia), având un grad înalt de acuratete si consistenta. El integreaza parti din silicon microscopice si un semnal sofisticat care conditioneaza producerea unui accelerometru pe ax dublu complet pe un singur IC. Acest senzor permite modulului de control sa fie plasat în orice pozitie sau unghi de montare si nu necesita ajustari.


Compact, durabil si rezistent la apa
Este construit pentru a rezista la „pedepsirea unei motociclete

Toate componentele SR-i600 sunt plasate într-o unitate compacta de marimea unui telefon mobil de dimensiuni mici (8,9 x 6,3 x 1,9 cm).

Modelul de control ofera de asemenea si un mecanism de avertizare sonora încorporat, de 125 db, cu posibilitati de programare avansate cum ar fi alegerea tonului sau durata semnalului de avertizare.Pentru a asigura durabilitatea, SR-i600 este fabricat pentru a atinge specificatiile tehnice OEM si utilizeaza conectori rezistenti la apa si un design al placii - cu circuite din trei straturi - care nu contine parti mobile sau mecanice.

Un proces patentat de încapsulare poliuretanica asigura închiderea ermetica a modulului, garantat sa reziste la vibratii puternice, caldura puternica sau presiune mare a apei.
Standardele de calitate Scorpio cer chiar si un test de scufundare de 10’.Instalare plug-and-play
Instalarea usoara asigura protectia si puteti porni la drum!

Kitul de instalare pe care îl puteti monta singuri cu usurinta, format din modulul compact si cele trei fire, fac din instalare o sarcina simpla pe orice motocicleta. Instructiunile pas cu pas, usor de urmarit, descriu locatia exacta si codul culorii pentru fiecare fir. Nu sunt necesare unelte de testare! Cu ajutorul conectorilor plug-in inclusi, instalarea SR-i600 nu necesita lipirea sau indoirea firelor.